We care for fish

Privacyverklaring Neerlandia.com

Via de dienst www.neerlandia.com worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Neerlandia.com acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Neerlandia is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Omdat onze verwerkingen binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen vallen, zijn deze niet aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 10 januari 2019.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Neerlandia worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Neerlandia gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij verzamelen uw NAW gegevens, uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres.

Wij kunnen per post, per mail of per telefoon contact met u opnemen voor commerciële doeleinden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid aangeboden.

De website is niet bedoeld en gericht voor kinderen onder de 16 jaar en wij verzamelen geen bewuste informatie over deze groep. Denkt u dat wij informatie hebben verzameld over een kind van onder de 16 jaar? Mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen de gegevens onmiddellijk verwijderen.

Om u het contactformulier op onze website te kunnen gebruiken, vragen wij u de volgende gegevens:

  • uw NAW gegevens
  • uw bedrijfsnaam
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres

Wij publiceren uw gegevens niet.

Cookie Policy

Deze cookie policy legt uit hoe Neerlandia en onze partners cookies en gelijkwaardige technieken gebruiken om u te herkennen bij het bezoeken van onze websites. Je leest hier wat deze technologieën zijn, waarom we deze gebruiken en wat uw rechten zijn om deze techniek te controleren.

Wat zijn cookies

Een cookie is een klein bestand dat een reeks karakters bevat die naar uw computer worden gezonden wanneer u een website bezoekt. Wanneer u de website nogmaals bezoekt, herkent de cookie uw browser. Cookies kunnen gebruikersvoorkeuren en andere informatie opslaan.

Cookies voorzien in een comfortfunctie om uw tijd te besparen of de web server te vertellen dat u terugkeert op een specifieke webpagina. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde instellingen of formulieren op onze websites hebt ingevuld, dan onthoudt de cookie specifieke informatie voor vervolgbezoeken. Wanneer u terugkeert op de website, dan kan de website eenvoudig eerder verstuurde informatie ophalen waardoor u eenvoudig gebruik kunt maken van aangepaste instellingen en formulieren.

Cookies door de website eigenaar ingesteld (in dit geval Neerlandia) worden ‘first party cookies’ genoemd. Cookies die zijn ingesteld door partijen anders dan de website eigenaar worden ‘third party cookies’ genoemd. Third party cookies zorgen voor functionaliteit van derden binnen of via de website (zoals advertentievertoningen, interactieve content en analytics). De partijen die deze third party cookies hebben geplaatst kunnen zien wanneer je computer deze website bezoekt, net als bepaalde andere websites.

Waarom gebruiken we cookies

Wij gebruiken first en third party cookies voor een aantal redenen. Een aantal cookies zijn benodigd voor technische redenen, zodat onze website optimaal kan functioneren. Deze cookies noemen we ‘essentiële cookies’ of ‘strikt noodzakelijke cookies’. Andere cookies stellen ons in staat om onze gebruikers te traceren en doelgericht hun interesses te bereiken om zo de gebruikerservaring te verbeteren. Bijvoorbeeld: wij houden bij welke pagina’s u bezoekt binnen onze websiteomgevingen, daardoor kunnen we zien welke pagina’s het meest bekeken worden. Deze gegevens worden gebruikt om gepersonaliseerde content en promoties aan te bieden binnen onze website aan klanten wiens gedrag laat zien dat ze geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp. Derde partijen plaatsen cookies door hun websites voor advertenties, analytics en andere doeleinden. Dit is in detail hieronder beschreven.

Welk type cookies gebruiken we en hoe gebruiken we ze?

De specifieke type first en third party cookies die via onze websites geplaatst kunnen worden. Hierbij gaat het onder andere om de volgende cookies:

Essentiele website cookies: Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om u onze services aan te bieden via onze website en voor een aantal functionaliteiten zoals secure pagina’s.

Prestatie en functionele cookies: Deze cookies worden gebruikt om de prestaties en functionaliteit van onze website te verbeteren, deze zijn niet essentieel. Zonder deze cookies zijn een aantal functies op de website echter niet beschikbaar.

Analytics en customisation cookies: Deze cookies vergaren informatie die gebruikt wordt in samengevoegde vorm om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt en hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. Ook gebruiken we dit om onze websites aan te passen aan de gebruiker.

Advertenties cookies: Deze cookies worden gebruikt om advertentieberichten relevanter te maken voor u. Zij zorgen ervoor dat u niet steeds dezelfde advertentie ziet, dat ze correct worden vertoond en in sommige gevallen op basis van uw interesses.

Sociale netwerk cookies: Deze cookies worden gebruikt om pagina’s te delen en content die u interessant vindt op onze website via sociale netwerken en andere websites. Deze cookies kunnen ook gebruikt worden voor advertentiedoeleinden.

Hoe kan ik cookies controleren

U heeft het recht om te beslissen of u het gebruik van cookies accepteert of afwijst. U kunt uw browser instellen om cookies te accepteren of af te wijzen, u kunt dan onze website mogelijk nog steeds gebruiken maar bepaalde functionaliteiten of pagina’s werken mogelijk niet correct. Voor meer informatie over het weigeren of accepteren van cookies binnen uw browser verwijzen we u naar de helpfunctie van uw browser.

Essentiele website cookies: Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website kunt u deze niet weigeren. U kunt ze blokkeren of verwijderen door uw browser instellingen aan te passen zoals hierboven beschreven.

Andere tracking technieken zoals web beacons

Cookies zijn niet de enige manier om bezoekers te herkennen of traceren. Wij gebruiken een softwaretechniek genaamd ‘clear gifs’ die ons helpt de website te beheren en te bepalen welke content effectief is. Clear gifs zijn kleine afbeeldingen die een unieke identificatie hebben, net als cookies en worden gebruikt om online navigatie van gebruikers te traceren. In tegenstelling tot cookies worden clear gifs niet op de harde schijf van de gebruiker geplaatst maar staan ze als een miniatuurafbeelding online, vergelijk het formaat met de punt aan het einde van een zin. Wij gebruiken clear gifs en pixels in onze HTML emails om te zien welke emails zijn geopend door de ontvanger. Dit stelt ons in staat om de effectiviteit van onze communicatie en marketingcampagnes te meten. Wij koppelen de informatie verzameld door clear gifs aan de persoonlijke data van de gebruiker.

Gebruik van gerichte advertenties

Onze website bevat op dit moment geen advertenties en er worden daarom geen advertising cookies gebruikt door ons of derden.

Hoe vaak wordt de cookie policy geüpdatet

Wij updaten deze cookie policy wanneer dit nodig is vanwege juridische, operationele of reguleringsredenen. Het is daarom belangrijk dat u af en toe deze pagina opnieuw leest om geïnformeerd te blijven over gewijzigd gebruik van cookies en gerelateerde technieken in de toekomst. De datum aan de start van dit document laat zien wanneer de meest recente update is geweest.

Waar kan ik verdere informatie krijgen?

Als u verdere vragen heeft over ons gebruik van cookies en andere technieken. Stuur ons dan een email op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neerlandia zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Neerlandia neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Neerlandia maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Neerlandia verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Neerlandia op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.neerlandia.com is een website van Neerlandia. Neerlandia is als volgt te bereiken:
Postadres: Amsteldiep 2
Vestigingsadres: Amsteldiep 2
8321 WH Urk
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 39025312
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

  Amsteldiep 2, 8321 WH Urk
  Postbus 38, 8320 AA URK
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0527 206530 (algemeen)
  0527 206540 (verkoop)

 

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden